Veelgestelde vragen

Hoe verwoord ik mijn kennis in een artikel?

U kan ten alle tijden onze marketing expert aanspreken om u verder van advies te voorzien bij het delen van uw kennis.

Wat als ikzelf twijfel over mijn schrijftalent?

U kan optioneel gebruik maken van de diensten van één van onze SEO copywriters, die zowel uw teksten kunnen herschrijven, als zelfs in uw plaats kunnen bloggen op het kennisplatform.

Waar kan ik terecht met al mijn vragen?

Mail naar support@bizzpoint.be of neem telefonisch contact op het nummer 089 20 17 54 (09u – 17u).

Waar zie ik hoeveel maal mijn artikels werden gelezen?

Eens aangemeld op het kennisplatform www.bizzpoint.be kan u links bovenaan klikken op uw naam en zien welke kennis reeds werd gedeeld door u.
BizzPoint communiceert open en transparant het aantal keren dat een artikel geopend werd. Zo kan u ook zien welk artikel het meest populair is. Des te groter het aantal keer een artikel gelezen wordt, des te groter de kans dat u meer gecontacteerd zal worden. Hetgeen ook binnen het concept onze grootste zorg is.

Hoe maak ik mijn kennis ook kenbaar buiten het platform?

Om de populariteit ook gedurende een lange periode aan te kunnen houden biedt bizzPoint extra diensten aan, waaronder het promoten van uw artikel bij hen die zich niet automatisch wenden tot het kennisplatform. Hiervoor bieden wij diensten aan zoals social media en e-mail marketing campagnes, vanzelfsprekend op uw maat.
Neem vandaag nog contact op met onze marketing expert en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die het best passen bij u.