Raak jij als ondernemer ook wel eens gefrustreerd over het beperkt aantal leads dat jouw website en sociale media bedrijfspagina’s genereren? 

Bizzpoint zet je alvast op weg met 4 adviezen om je bereik te verhogen:

  1. Nieuwe prospecten bereik je niet door 2 keer per jaar te communiceren met je doelgroep. Als je daarentegen een jaarcampagneplan maakt (contentkalender) waarmee je jezelf verplicht om na te denken over je inhoud en de regelmaat waarmee je publiceert, kom je al een heel eind.
  2. De artikels die je brengt, moeten waardevolle informatie bevatten voor de lezer. Dus niet, “koop onze shampoo” maar wel “hier zijn tips en trucs om je haren beter te verzorgen”. Om je bedrijf goed te laten scoren op de zoekmachines en zo je leads te verhogen, moet je relevante content bieden.
  3. Steek niet te veel tijd in je opmaak en vorm, het is de boodschap die telt! Door enthousiast over je expertise te bloggen en het boeiende verhaal achter, rond en over je business tot leven te brengen, leren kopers de mens achter de expert kennen en wordt jouw dienst tastbaarder!
  4. Heb je al de kosten en moeite gedaan om blogs op je eigen website te plaatsen, denk dan eens aan andere portalplatformen die jouw blogs ook via hun netwerk verspreiden en zo meer bezoekers naar jou website aantrekken.

Je blogs delen met het bizzPoint netwerk? 

1. U deelt uw kennis rechtstreeks met uw doelgroep.

BizzPoint is een kennisplatform voor ondernemers en managers. Decision makers lezen dus wat u schrijft. Mensen die niet zullen aarzelen om met u contact op te nemen als ze overtuigd zijn van uw expertise.

2. U bereikt meer lezers dan op uw eigen website.

Bloggen op uw website? Prima! Maar u zult snel merken dat uw bereik beperkt is en dat het moeilijk is om nieuwe lezers aan te trekken. Via bizzPoint gaat uw potentiële lezersaantal meteen gigantisch de hoogte in.

3. Contentmarketing werkt, als u het juist aanpakt.

Kennis delen is dé manier om in de dienstensector naamsbekendheid te verwerven en meer business te realiseren. Als u het juist aanpakt tenminste. Het bizzPoint-platform is gebouwd om conversie te verhogen, vanuit een grote kennis over digitale contentmarketing. We begeleiden u dan ook vakkundig bij elke stap.

4. BizzPoint is véél meer dan bloggen.

Een contentmarketingstrategie gaat verder dan bloggen. Bij bizzPoint kunt u terecht voor het hele digitale verhaal: van sociale media tot e-mailings. Zelfs het promoten van fysiek netwerken via meetingPoints en bizzMail hoort erbij.

5. BizzPoint meet … dus u weet.

Van elke actie meten wij voor u de reacties. U weet perfect hoe vaak uw artikels worden gelezen en of ze tot conversie hebben geleid. Zo kunt u uw content bijsturen en verbeteren. Uw contentmarketingstrategie leidt zo gegarandeerd tot return on investment.

Breek uit je huidig beperkt netwerk en maak nu een afspraak met je communicatiepartner Kurt. Hij helpt je op weg om je online netwerk exponentieel te vergroten.