Bent u op zoek naar een compacte, gebruiksklare gascilinder zonder huurgelden? U heeft gas nodig voor kleine laswerken? Neemt u gascilinders mee in uw servicewagen? U wenst te lassen op hoogte? Of plaatst u leidingen onder druk? Dan is ALbee de oplossing voor u!

 

De compacte ALbee cilinder is beschikbaar in zuurstof, acetyleen, argon, menggas en stikstof. Zuurstof en acetyleen kan ook worden aangekocht in een handige kar, al dan niet voorzien van een laskit en/of las-en snijkit.

1. Geen huurfacturen

ALbee is een koopcilinder. U koopt de cilinder de eerste keer aan en nadien betaalt u enkel de vulling bij omruiling. U bent dus verlost van de steeds terugkerende huurfacturen en betaalt enkel voor uw verbruik.

2. Geldbesparing en tijdswinst

De ALbee cilinder beschikt over een ingebouwd reduceerventiel en is uitgerust met een snelkoppeling. U bespaart geld doordat u geen reduceerventiel hoeft aan te kopen of te onderhouden. Bovendien geniet u ook van een enorme tijdswinst aangezien er geen ontspanner gemonteerd of gedemonteerd hoeft te worden. Op 1, 2, 3 zijn de slangen aangekoppeld via de snelkoppeling.

3. Ergonomisch en veilig

ALbee is een compacte cilinder beschikbaar in 4 formaten, nl.: S03, S05, S11 en S13. Argon en menggas in de formaten S11 en S13 zijn gevuld op 300bar! Een grote inhoud in een kleine cilinder!

De ergonomische handgreep zorgt er bovendien voor dat de cilinder gemakkelijk opgetild en gedragen kan worden. De polyamide kap zorgt voor een volledige bescherming van het reduceerventiel. De cilinder kan dus eenvoudig en veilig getransporteerd worden.

4. Steeds beschikbaar in uw buurt

De ALbee cilinder vindt u steeds in uw buurt. Enerzijds via ons uitgebreid netwerk aan verdeelpunten of anderzijds via de webshop.

Bij vragen of indien u verdere info wenst, kan u steeds contact opnemen met Air Liquide. Uw contactpersoon Sofie Van den Schoor staat u graag te woord! sofie.vandenschoor@airliquide.com+32477594836