Elektrische of hybride wagens komen steeds vaker voor in ons straatbeeld. En misschien denkt u er ook over om over te stappen naar deze nieuwe technologie? Dan wilt u vast ook weten hoe u zo’n wagen moet opladen. Wij zetten hier alvast een aantal laadoplossingen voor u op een rij.

Gerust thuis opladen

Uw wagen thuis opladen, kan heel gemakkelijk met de Luminus Home Plug. Deze werkt niet alleen snel maar is ook gemakkelijk in gebruik. Bij dit wandmodel krijgt u steeds een handige kabel om uw auto in 1-2-3 aan te sluiten. Het apparaat is geschikt voor elke woning en is ook nog eens extra veilig. Hij wordt namelijk altijd rechtstreeks aangesloten op de standaard zekeringkast met een 220V aansluiting. Terwijl u ’s nachts uw wagen oplaadt, kan u dus met een gerust hart uw eigen batterijen opladen.

Indien u kiest voor de Luminus Home Plug, geven wij er een uitgebreid pakket aan voordelen bij: handige overzichten, automatische onkostennota’s, maandelijks 20 kWh gratis opladen, noem maar op. En dit voor slechts €9 per maand.

Winnen aan snelheid en veiligheid

Nog sneller opladen op het werk, doet u met de Luminus Profi Plug. Dit wandmodel zorgt ervoor dat u met uw wagen in een mum van tijd op weg bent. Het kan binnen en buiten gebruikt worden en dankzij de 11kW aansluiting laat hij het stopcontact ver achter zich. Hij slaagt er namelijk in om een auto op slechts twee uur tijd voor 100 km op te laden!

Kiezen voor snelheid, daar hoort natuurlijk ook extra veiligheid bij. Daarom wordt de Luminus Profi Plug rechtstreeks aangesloten op de zekeringskast. Let op: u hebt een 400V aansluiting nodig om de snelle oplaadtijd te garanderen. Kijk dus zeker na of deze laadoplossing voor u geschikt is.

Bij dit apparaat krijgt u laadpassen bijgeleverd. Zo kan u bepalen wie mag opladen en houdt u uw elektriciteitsverbruik perfect onder controle. Met het servicecontract ontvangt u o.a. ook handige overzichten van laadtijden en kosten, automatische onkostennota’s en jaarlijks een gratis interventie.

Verdien aan uw laadpaal

Tot slot kan u ook kiezen voor de Luminus All-In Smart laadpaal. Dit model kan u overal installeren: binnen, buiten, op een paal of bevestigd aan een muur. En dankzij zijn 22kW aansluiting laadt hij per uur 100km bij. Deze slimme laadpaal vereist wel een driefasige aansluiting van 400V met 64 Ampère, dus kijk zeker na of uw installatie geschikt is. Hij kan ook gekoppeld worden aan uw zonnepanelen en zo 100% zelf geproduceerde groene stroom rechtstreeks in uw autobatterij laten vloeien.

De Luminus All-In Smartpaal combineert u altijd met een servicecontract. Deze formule biedt een compleet pakket met overzichten, gratis interventies en vooral facturatie en inning van de laadsessies. U kan ook niet alleen zelf snel opladen. Luminus zorgt ervoor dat u zonder omkijken verdient aan andere wagens die ook van uw laadpaal gebruik maken.

Hebt u interesse in een van deze laadoplossingen?
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan