Levensloop is een uniek concept dat mensen samenbrengt voor een 24 uur durende estafette. Mensen mogen kiezen of ze wandelen of lopen, alleen of in groep.
In onderstaand filmpje vertellen verschillende bedrijfsleiders waarom zij zeker meedoen.

Waarom?

Natuurlijk doen we dit niet zomaar. Ons doel is om tijdens deze 24 uur geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker. Dat dit onderzoek broodnodig is, hoeven we je ongetwijfeld niet te vertellen. 1 man op 3 en 1 vrouw op 4 zullen nog voor hun 75ste geconfronteerd worden met kanker. Dit betekent dat de ziekte iedereen kan treffen: jezelf, een familielid, een vriend, maar ook een collega…

Save the date!

Dit is de perfecte kans om iets te doen voor het goede doel. Maar het is nog zoveel meer dan dat. Het is ook een kans om samen met het hele bedrijf aan iets moois te werken, wat een fijn alternatief is voor de gebruikelijke teambuilding.

We nodigen jullie, de werknemers en familieleden dan ook graag uit om samen deel uit te maken van deze tweede ‘Levensloop voor Bedrijven’ in het Koning Boudewijnstadion op 30 september – 1 oktober 2017.

Tal van organisaties zoals Business & Decision, Cargill, Happiness, MSD, NN, Rothschild
maar ook de Onafhankelijke Ziekenfondsen, de Sociale Dienst van de Geïntegreerde Politie, enz. waren vorig jaar al van de partij en hielpen als vrijwilliger tijdens de eerste ‘Levensloop voor Bedrijven’ in 2016.
Hopelijk mogen we dit jaar ook jullie bedrijf aan deze lijst toevoegen.

We hopen van harte dat dit project weerklank vindt binnen jullie bedrijf.
Wil je graag meer informatie, of wil je meteen je bedrijf inschrijven? Dat kan via www.levensloop.be/relays/entreprises-bedrijven-2017.