Ontdek de weg naar digitalisering voor accountantskantoren: roadshow ADM en Silverfin op 23 feb in Genk

ADMSolutions digitaliseert documenten, en het Connected Accounting platform van Silverfin zorgt er vervolgens voor dat medewerkers van het accountantskantoor met één muisklik de documenten gedurende het hele verwerkings- en rapporteringsproces kunnen oproepen. Accountantskantoren appreciëren de combinatie van beide tools enorm.

Om de voordelen van de combinatie ADM Solutions en Silverfin in de verf te zetten, is er op 23 feb een roadshow in Genk, specifiek voor de professionelen uit de financiële sector. Tijdens de sessie krijg je een korte uiteenzetting over beide tools, en ontdek je de voordelen van de combinatie.

De accountancysector is grondig aan het veranderen, en veel kantoren zoeken naar manieren om te automatiseren en te digitaliseren. Het integreren van oplossingen is een goede manier om snel resultaat te boeken. Connected Accounting zorgt voor een optimale connectie tussen accountants en hun klanten, maar ook voor een naadloze samenwerking tussen de verschillende technologieën waar toekomstgerichte kantoren gebruik van maken.

Wil jij ook meer digitaliseren en automatiseren?

Registreer je dan hier voor de roadshow! Na de sessie weet je precies wat te doen om de volgende stap te zetten in de digitale transformatie van je kantoor.