De Vlaamse industrie en meer bepaald de voedingssector is in beweging.
Air Liquide en haar partners nemen het ​initiatief​ om de motor van de ‘triple Helix*’ draaiend te houden.

Air Liquide en haar partners organiseren een inspirerend event vanuit innovatie met een culinaire toets in het aangenaam kader van de Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem.
De rode draad in het eerste event is Operational, Excellence, Duurzaamheid & Kwaliteit.

Programma

  • 16u30: Registratie en ontvangst met koffie
  • 17u00: Visie van Air Liquide op de voedingssector door Director Food-Pharma Air Liquide
  • 17u20:
    • GEA: ​Belang van temperatuurscontrole tijdens processing (mengers, cutters, …)
      • Willem Prinssen – Product Manager Meat Treatment
      • Harry van Beers – Product Expert Preparation
      • Bob Taylor – Air Liquide Group International Senior Expert Food
    • ICS: ​Temperatuurscontrole in de logistiek (van samples tot afgewerkte producten)
      • Coen Dielissen – General Manager
    • PROFEX: ​Optimalisatie van reststromen
      • Kristof Bol – Bestuurder
    • Air Liquide: ​Behandelen van proces- en afvalwater
      • Rudy Lamond – Air Liquide Technology Center – Growth Leader Gas in Liquids
  • 19u00: Aperitief aan de boorden van de Leie
  • 19u30: 5 gangendiner in de Orangerie van de Auberge waarbij de gastsprekers van tafel wisselen
  • 21u30: Netwerkborrel
  • Einde: 22u30

Nota: Veiligheid is voor Air Liquide de eerste bekommernis. De Auberge geeft u voor deze gelegenheid de mogelijkheid te logeren aan een voordeliger tarief.

Schrijf u hier in

*Triple Helix: het samenwerkingsverband industrie – kennisinstellingen – overheid
Partners: