Als marktleider stelt Total met meer dan 530 tankstations in het gehele land een diverse waaier aan producten en services voor. De kwaliteit van ons aanbod staan centraal in het uitgebreide nationale netwerk. Op basis van 4 pijlers ontdekt u meer over de Total voordelen: ons netwerk,  onze kwaliteit, onze professionele ondersteuning en onze extra Total voordelen. 

Wat zijn de belangrijkste voordelen voor tankkaart klanten bij Total?

Eerst en vooral het meest uitgebreide netwerk in België met meer dan 520 tankstations. Waar u ook naartoe gaat in het gehele land, er is altijd een Total station in de buurt. Ook op autostrade is Total zeer sterk aanwezig met 28 autostradestations – met elektrische laadpunten.

De kwaliteit van de brandstoffen is een volgend voordeel. Total kiest enkel voor premiumbrandstoffen van het Excellium gamma met 3 grote voordelen. Ten eerste reinigt Excellium uw motor bij elke tankbeurt met als gevolg een lager verbruik en minder uitstoot van CO². Ook bij het aanbod van LPG, CNG of LNG biedt Total een hoogwaardige kwaliteit aan.

De professionele ondersteuning van de klanten is de volgende pijler.  Total werkt met een goed opgeleid team dat u een service op maat kan aanbieden bij het beheer van uw dossiers. U kan online uw wagenpark beheren met onder andere een overzicht in detail van alle transacties. Tevens heeft u ook de optie om tankkaarten van op afstand te blokkeren. Het facturatieproces is gedigitaliseerd zodat u op elk moment via de website uw facturen kan raadplegen. Ook voor fraudepreventie en -bestrijding heeft Total efficiënte controle- en  opvolgingssystemen voorzien.

Bovendien biedt Total een hele resem extra voordelen aan haar klanten. De bestuurders kunnen met de Total Club getrouwheidskaart genieten van interessante aanbiedingen. Bij validatie van uw tankbeurten op de Total Club kaart kan u eveneens genieten van gratis pechverhelping in heel Europa. Via onze partner Eurovat kan er voor BTW recuperatie gezorgd worden in de Europese zone. Tot slot geldt de Total tankkaart ook als erkend betaalmiddel voor de kilometerheffing  en komt mee op uw factuur.

Tot slot biedt Total nog veel meer aan: een uitgebreid gamma in de shops, broodjeszaken, restaurants, vergaderzalen, gratis wifi op autostradestations, Illy koffie, gratis bandenblazers, car washes, …

Maak kennis met Total Belgium