Start hier met kennisdeling!

Plaats uw expertise gratis op het kennisplatform*

Stuur ons nu uw artikel!

E-mail:

Upload uw artikel:

Het online portaal voor experten & merkambassadeurs!

Als lid van de bizzCommunity bent u bereid uw kennis te delen en creëert u zo voor uw bedrijf troeven en touchpoints om uw expertise ook online kenbaar en bereikbaar te maken.

*Voorwaarden:
■ het artikel dat u deelt moet kennis, relevante advies, praktische tips, komend event of een succesverhaal bevatten binnen uw vakgebied
■ uw verhaal moet authentiek en menselijk zijn (dus liefst in de ik-vorm)
■ u mag een hyperlink of koppeling leggen op woorden die refereren naar pagina’s op uw eigen site
■ u blijft ten volle eigenaar van uw artikel en draagt de volledige verantwoordelijk over de inhoud en alle licenties met betrekking tot auteursrechtelijk gebruik van teksten en beelden.
Tips:
■ plaats in uw tekst een call-to-action waarbij u de lezer/kijker (eventueel na het verlenen van zijn/haar contactgegevens) een gratis product, dienstverlening, korting of handige tool aanreikt vanuit uw bedrijf
■ vermeld liefst geen merknamen, ook niet aan ’t einde van het artikel, maar plaats op één of meerdere kernwoorden telkens een hyperlink of koppeling naar een specifieke pagina (voorbeeld van een toepassing of eventueel een productpagina) die op uw eigen website staat.

Met kennisdeling schept u vertrouwen en een band met uw klant!

bizzPoint biedt u als medewerker, expert of ondernemer een online portaal aan, met name een kennisplatform voor en door ondernemers, om zelf rechtstreeks een brug te slaan tussen uw expertise en uw potentiële klanten.

Deel uw kennis, komend event of succesverhaal
en trek mee nieuwe klanten aan!

Stuur vandaag nog uw artikel of link van uw video naar redactie@bizzpoint.be.
U ontvangt een e-mail van zodra uw bijdrage online staat.

Geen tijd of resources vrij?
Schakel nu extra diensten in en maak snel de digitale overstap naar online marketing!