Met de fiets naar het werk

250
Stilstaand verkeer zorgt voor de nodige frustratie en ook de impact van wagens op het milieu is enorm. Meer en meer werknemers kiezen dan ook resoluut voor de (elektrische) fiets om zich naar het werk te begeven. Wist u dat u dat als werkgever kunt ondersteunen? Sinds begin dit jaar kunt u bij KBC Autolease fietsen leasen voor uw medewerkers. Zo komt u niet alleen tegemoet aan de vraag van uw medewerkers, u motiveert hen ook en werkt actief mee aan een beter milieu.

Wat is fietsleasing?

De systematiek van fietsleasing is perfect vergelijkbaar met die van autoleasing. Een operationele fietsleasing houdt in dat de fiets (model naar keuze) 3 of 4 jaar tegen een vaste leasevergoeding wordt gehuurd. Over die fiets hoeft u zich al die tijd geen zorgen te maken, want onderhoud, verzekeringen en pechverhelping zijn inbegrepen. Na 3 of 4 jaar krijgt u de mogelijkheid de fiets aan te kopen tegen marktwaarde of komt de fiets terug naar KBC Autolease. Deze leasing valt overigens perfect te combineren met andere vervoermiddelen.

Waar maakt KBC Autolease het verschil?

Uw medewerker kan volledig vrij een fiets kiezen. Een race-, bak- of elektrische fiets? De werknemer bepaalt het helemaal zelf. KBC Autolease werkt samen met een zorgvuldig uitgekozen netwerk van professionele fietsdealers waar de fiets gekozen en opgepikt kan worden, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Zo kan uw medewerker steeds rekenen op een professionele service.

Lees ook ‘Kies zelf hoe je je naar het werk begeeft’

Medewerkers in topvorm!

Fietsen is niet alleen goed voor de gezondheid, het wekt ook het nodige enthousiasme op. Want wie wordt er gelukkig van aanschuiven in de file? Fietsleasing is voor u als ondernemer een budgetneutrale operatie, want de medewerker staat er een stukje loon voor af. Deze leasing kan zowel voor arbeiders als bedienden en is voor alle partijen fiscaal interessant. Voor de medewerker betekent het instant happiness, want die krijgt voor een kleine financiële inspanning heel wat in de plaats. En u beschikt over een gezonde, gemotiveerde medewerker. Een medewerker die overigens steeds meer vragende partij is om zich met de fiets naar het werk te begeven.

Meer weten? Contacteer KBC Autolease.